gemeenteraadslid Patrick Moreels

Patrick stapte voor het eerst in de  Zwalmse politiek op 1 januari in 2007 als plaatsvervangend burgemeester, in de plaats van Bruno Tuybens, titelvoerend burgemeester en toenmalig federaal staatssecretaris voor overheidsbedrijven. Na de terugkeer van Bruno werd hij vijf jaar lang schepen van Mobiliteit, Cultuur en bibliotheek, Toerisme en Seniorenbeleid.

20170311_1388

Patrick  woonde vanaf zijn geboorte en 33 jaar lang in St-Blasius-Boekel, en woont nu in Roborst. Hij is dus wat men met recht noemt een “geboren en getogen” Zwalmenaar. Hij werkt beroepshalve voor Infrabel en runt sedert vele jaren, samen met zijn vrouw Inge, B&B “’t Schoon Leven”  in Roborst. Hij is getrouwd en vader van drie kinderen.

Met een sterk  cultuur- en seniorenbeleid en de uitgewerkte visie op mobiliteit wist Patrick zich als geen ander op deze beleidsdomeinen te onderscheiden.

Bruno over Patrick: “Patrick was een zeer succesvol Zwalms schepen met veel resultaten, geduldig en planmatig uitgetekend. ‘Compagnon de route’ waar je altijd op rekenen kan. Gedreven en luisterend. Gemoedelijk, open en eerlijk.”

Patrick bereik je via pat.moreels@skynet.be

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s