Bruno Tuybens – lijsttrekker

_DSC0021

Erg graag was ik tijdens de vorige bestuursperiode uw burgemeester. Door eerdere contacten in politiek Brussel (als Staatssecretaris en parlementslid), het voorzitterschap van Amnesty International in ons land (vrijwilligerswerk) en de ervaring van 20 jaar  KBC Groep (waarvan de laatste negen als team manager), kon ik op korte tijd het gemeentehuis professionaliseren, subsidies halen, de inspraak en openheid opstarten, kortom onze gemeente bestuurlijk de 21ste eeuw in loodsen.

Beroepsmatig ben ik vandaag opnieuw actief in de financiële sector, als consultant op zelfstandige basis. Dit geeft de flexibiliteit om zo veel mogelijk zelf mijn eigen werkagenda te bepalen, om maximaal tijd vrij te maken voor Zwalm. Na een recente postacademische opleiding aan UGent en UAntwerpen ben ik bovendien Erkend Bemiddelaar in burgerlijke – en handelsgeschillen.

Wat we de voorbije zes jaar in Zwalm vooral misten, was beleidsdynamiek. Een burgemeester en schepenen moeten luisteren, analyseren, inspireren, vernieuwen, coachen, opvolgen, kortom: besturen. En dat wil ik de komende zes jaren, opnieuw met veel overtuiging, voor u doen. Daarvoor is Zwalm te mooi, te belangrijk.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s